Verzending & Bezorging

Levertijd
Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestelt u op een werkdag voor 12.00, dan gaan de artikelen vaak dezelfde dag nog op de post of wordt het de eerstvolgende werkdag verzonden. Mocht het zo zijn dat een artikel onverhoopt niet op voorraad is dan ontvangt u hierover bericht.

Let op! Het verzendmoment van bestellingen geplaatst op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus is gewijzigd. Deze bestellingen worden maandag 16 augustus verzonden.

Bezorging
Onze pakketten worden geleverd met DHL. De levertijd is meestal 1 werkdag vanaf  het moment dat wij het pakketje overdragen aan de post. Wanneer wij uw bestelling overdragen aan DHL dan ontvangt u van DHL een email met een track en trace code van uw pakket. Hiermee kunt u uw bestelling volgen, houdt er rekening mee dat het even kan duren voor de track and trace gegevens online staan.

Verzendkosten binnen Nederland
Orders vanaf 40 euro met bestemming Nederland worden gratis verzonden, voor orders onder 40 euro zijn de verzendkosten € 3.95

Verzending naar België, Duitsland en Luxemburg
Orders vanaf 75 euro met bestemming België, Duitsland en Luxemburg worden gratis verzonden, voor orders onder 75 euro zijn de verzendkosten € 6,95

Verzending naar overige EU landen
Voor bestellingen naar overige EU landen zijn de verzendkosten € 18,-

Verzendkosten naar Engeland
Neem voor verzending naar Engeland alstublieft contact met ons op, wij kunnen u afhankelijk van het gewicht een prijsopgave doen van de verzending.

Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikservaring te verbeteren.
U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer info