Bestellen

 
Account
U kunt bij ons heel eenvoudig een account aanmaken door uw gegevens in te vullen en een wachtwoord op te geven. Hierdoor hoeft u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw in te vullen. Met dit account kunt u ook gemakkelijk uw bestelhistorie terugzien. 

Bestellen

Plaats de artikelen die u wil bestellen in de winkelwagen. Wanneer u klaar bent met bestellen klikt u op bestelling afronden. Vul uw inlog-, of contactgegevens in en indien van toepassing een afwijkend afleveradres. Controleer uw persoonlijke gegevens goed. Klik vervolgens op betaalwijze, selecteer uw betaalwijze en ga naar bestelling controleren. Wanneer u onze nieuwsbrief wil ontvangen kunt u dat hier aangeven. Controleer dan uw bestelling en klik op Bevestig order. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig uw bestelling.

Bevestiging van uw bestelling
Nadat uw bestelling geplaatst is ontvangt u een e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten.

Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikservaring te verbeteren.
U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer info