Levertijden & Verzendkosten

Levertijden
Wij streven ernaar uw bestelling binnen Nederland en België binnen 5 werkdagen bij u in huis te hebben. Wanneer een artikel een langere levertijd heeft nemen wij contact met u op.
In Duitsland en Luxemburg streven wij ernaar uw bestelling binnen 7 werkdagen af te leveren. 

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Volgen van uw bestelling
Onze bestellingen worden bezorgd door de DPD. Als een zending vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost verzonden. In dat geval kunt u contact met ons opnemen zodat wij u een Track & Trace nummer door kunnen geven. Met dit nummer kunt u op de site van DPD www.dpd.com/nl  het verzendtraject van uw pakket volgen. Pakketten worden over het algemeen binnen 48 uur na verzending bij u aangeboden.

Verzendkosten binnen Nederland
Bestellingen boven € 50,- binnen Nederland versturen wij gratis. Voor bestellingen onder € 50,- wordt € 5,- verzendkosten berekend. 

Verzendkosten Belgie, Duitsland en Luxemburg
Bestellingen boven € 100,- naar België, Duitsland en Luxemburg versturen wij gratis.
Voor bestellingen onder € 100,- gelden de volgende verzendkosten: 
België € 7,50
Duitsland, Luxemburg € 12,50

Verzendkosten overige landen binnen de EU
Voor bestellingen naar overige landen binnen de EU wordt € 18,- verzendkosten berekend.