winkel info


Welkom op de site van by Hedges!

by Hedges, aan de Zandvoortselaan te Heemstede, biedt al 21 jaar een sfeervol assortiment aan mooie exclusieve merken op het gebied van interieur en lifestyle.

by Hedges is een begrip in Heemstede en omstreken en staat bekend om haar service en kwaliteit. Het assortiment bestaat uit bekende merken als Dubarry, Emma Bridgewater, Scapa Home, Lampe Berger, Kek Amsterdam, Company de Provence, Rice, Coté Table, Appolia en Cleybergh.

In de webwinkel vindt u een uitgebreide selectie van ons assortiment. Zo kunt u, ook als u niet in de buurt woont, genieten van de vertrouwde service en kwaliteit. Wij wensen u veel winkelplezier en graag een keer tot ziens by Hedges in Heemstede!


by Hedges
Zandvoortselaan 2A
2106 CN Heemstede
T 023 528 55 29
info@byhedges.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:    10:00 tot 17:30
Zaterdag:                    10:00 tot 17:00

Onze Webwinkel:
Voor 14.00 geplaatste bestellingen worden op dinsdag, woensdag en donderdag dezelfde dag verstuurd (mits op voorraad).

De meest gestelde vragen hebben wij onder veelgestelde vragen verzameld.
Staat uw vraag er niet bij? Verzend deze via het contactformulier en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Een overzicht van onze verzendkosten vindt u hier. Heeft u hulp nodig bij bestellen? Op hoe bestellen vindt u een stapsgewijze beschrijving hoe uw bestelling te plaatsen. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.