Veelgestelde vragen

Account

Wachtwoord vergeten
Accountgegevens wijzigen

Afleveren van uw bestelling

Levertijden & verzendkosten

Bestellen

Bestellen bij by Hedges
Een bestelling annuleren

Betalen

Betaal methoden

Garantie

Breuk bij ontvangst
Garantie

Retourneren

Retourneren van een artikel

Retourneren van artikelen

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen, dan verwijzen we u naar de Veel gestelde vragen over Garantie.

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Op enkele uitzonderingen na kunt u bij by Hedges gekochte artikelen binnen 5 dagen na ontvangst retourneren. Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand via e-mail of telefonisch melding van gemaakt heeft aan by Hedges. Artikelen uit de uitverkoop of van de aanbiedingspagina kunnen by Hedges niet worden geretourneerd.

Stuur het artikel in originele verpakking inclusief alle toebehoren, binnen 5 werkdagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon. Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

by Hedges bv
Van de Berch van Heemstedeweg 21-F
2215 RK Voorhout

Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is en de orginele doos in degelijk verpakkinsmateriaal retour gezonden wordt.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. by Hedges gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Dit kan ook door uw aangemelde retour af te leveren in onze winkel te Heemstede. Bij persoonlijke aflevering van uw aangemelde retour ontvangt u een ontvangstbevestiging. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door by Hedges nimmer geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.

Let op!
Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder aangegeven reden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op.


Verkeerd artikel ontvangen